Nå er vi oss halvveis i februar måned, så kanskje på tide å ta en oppdatering på hvordan måneden har gått for oss så langt?

På matfronten har vi klart å holde oss ganske greit. Den siste uken har det kanskje vært litt mer enn planlagt. Mannen i huset har jobbet sent, så han er ikke så veldig interessert i å spise kalde middagsrester når han kommer hjem. Vi har vært så smart at mikroen vår står på minstemann sitt midlertidige soverom. Oops. Ikke helt gjennomtenkt. Da har det blitt noen frossenpizza, men målet kan enda bli nådd! Gir aldri opp håpet.

Begge ungene har i tillegg vært syke den siste uken, så litt ekstra frukt og yoghurt har det blitt. De må jo få litt ekstra kos når de ikke er i form.

Generelt i husholdningen har det skjedd litt endringer også. Jeg har tatt i bruk eddik som vaskemiddel! Gjett om det funker også da! Jeg kommer til å gjøre én endring i oppskriften min, for eddik lukter jammen meg vondt. Tror det er en god idé og tilsette noen dråper med duftolje. Slike oljer får man tak i på Kremmerhuset og Panduro Hobby blandt annet.

Hvordan går det med dere?

Hilsen

Husmoren 😉

Reklamer