Jeg elsker søtsaker og får sjeldent nok. Denne oppskriften på eplechips er derfor bare helt fantastisk. Klarer ikke å motstå å dele den med dere! Sunt, godt og billig liten søtsak 😉

  • 2-3 grønne eller røde epler. Melne epler passer ikke så bra til.
  • 2 ss sukker
  • 1/4 ss kanel
  1. Sett ovnen på 220 grader. Dekk to stekeplater med bakepapir og sett til side.
  2. Del eplene i tynnest mulige skiver. Plasser de i enkelt lag på bakepapiret
  3. Ha kanel og sukker i en bolle og strø over eplene.
  4. Sett i ovnen og la steke i ca 1 time. Se ann ovnen din. Ta ut brettene og snu eplene. Skru ned temp. til 170 grader og stek videre i 1 time til.
  5. Skru av ovnen og la eplene hvile i 2-3 timer eller over natten.
  6. SPIS!!

Tar gjerne litt tid, men tro meg det er verdt det!

Hilsen

Husmoren 😉

Advertisements